Xiaomi Smart Band 7 NFC bazı küresel pazarlarda satışa başlıyor

Mi Band 7 1

Xiaomi en iyi olduğu alanların biri olan akıllı bileklik pazarında işleri bir adım öteye taşımaya devam ediyor.

Xiaomi Smart Band 7 NFC bazı küresel pazarlarda satışa başlıyor. Bu ayın başlarında, Xiaomi Küresel Pazar için Akıllı Bant 7 NFC modelini piyasaya sürdü. Küresel lansmanı, resmi olarak Çin’de duyurulmasından neredeyse bir yıl sonra gerçekleşti. Şimdi, akıllı bileklik, Polonya dahil dünya genelindeki belirli pazarlarda satışa sunuldu.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Polonya’daki perakendeciler, Akıllı Bant 7 NFC‘yi 299 PLN (~ 71 $) fiyatla satmaya başladılar. Karşılaştırıldığında, normal Xiaomi Akıllı Bant 7, 249 PLN (~ 59 $) fiyatla satılıyor. Avrupa genelindeki fiyat hala gizli tutuluyor, ancak Akıllı Bant 7 NFC’nin yaklaşık 69,99 € gibi bir fiyata mal olabileceği tahmin ediliyor.

xiaomi band 7

Xiaomi Smart Band 7 NFC bazı küresel pazarlarda satışa başlıyor

NFC teknolojisi ile donatılan Xiaomi Akıllı Bant 7, Mastercard ve Visa ile uyumlu olan temassız ödeme desteği ve Amazon Alexa kullanımını mümkün kılan dahili bir mikrofon gibi iki ekstra özellik sunar. Bu özellikler dışında, giyilebilir cihaz normal Xiaomi Akıllı Bant 7 ile aynıdır.

Bu, 1,62 inç AMOLED dokunmatik ekran ve 500 nit’lik bir parlaklık seviyesine sahiptir. Ekran çözünürlüğü 490 x 192 piksel olup, piksel yoğunluğu 326 PPI’dir. Cihazın içinde, 3 eksenli ivmeölçer, 3 eksenli jiroskop, PPG kalp atış hızı sensörü ve bir SPO2 sensörü bulunur. Akıllı Bant 7 NFC, kalp atış hızı takibi, uyku takibi, kan oksijen seviyesi takibi, stres takibi, adet döngüsü takibi gibi 110’dan fazla fitness modu ile doludur ve daha fazlası gibi özelliklere sahiptir.

Xiaomi Mi Band 7 Pro 2

Xiaomi Akıllı Bant 7 NFC, Bluetooth 5.2 bağlantısını kullanır ve Mi Fitness uygulaması aracılığıyla, önceden Xiaomi Wear olarak bilinen akıllı telefonlarla eşleştirilir. Su geçirmezlik derecesi 5 ATM olan cihaz, tam şarjla iki hafta boyunca kullanılabilir. Xiaomi Smart Band 7 NFC bazı küresel pazarlarda satışa başlıyor.

Spotify iPhone güncellemesi için kolları sıvadı