Spotify iPhone güncellemesi için kolları sıvadı

Rihanna Spotify platformunda rekor kırdı

Müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Spotify’ın yeni iPhone güncellemesi, bu telefonu kullananların çok hoşuna gidecek.

Spotify iPhone güncellemesi için kolları sıvadı. Spotify, müzik dinleyicilerine daha hızlı bir şekilde Spotify uygulamasına erişmelerine yardımcı olacak bir kilit ekranı widget’ı sunuyor. Bugün Spotify Topluluk Blogu’nda yapılan duyuruyla, iOS kullanıcılarının iPhone cihazlarındaki Spotify uygulamasına daha hızlı erişebilmeleri için bir kilit ekranı widget’ının kullanıma sunulduğu açıklandı. Müzik akışı sağlayıcısı, “Yeni Spotify widget’ını Kilit Ekranı’na ekledikten sonra, üzerine tıkladığınızda Spotify uygulaması hızlıca açılır. Böylece hareket halindeyken, araçta veya evdeyken Spotify uygulaması sadece bir dokunuşla elinizin altında” şeklinde açıklama yaptı.

Spotify, bu uygulamanın fişini çekti

Spotify kilit ekranı widget’ını iPhone’unuza eklemek için iOS 16 veya daha yeni bir sürümü kullanıyor olmanız gerekiyor. İşte iPhone’unuza Spotify kilit ekranı widget’ını nasıl ekleyebileceğiniz:

Spotify işten çıkarımları arttırdı

Spotify iPhone güncellemesi için kolları sıvadı

  • iPhone’unuzu açın.
  • Kilit ekranınızı gördüğünüzde, ekrana uzun basın ve özelleştirme düğmesi çıkana kadar bekleyin, ardından Özelleştir düğmesine dokunun.
  • Kilitleme Ekranını seçin.
  • Widget’ları ekle seçeneğini tıklayın (zaten widget eklediyseniz, saat altındaki kutu alanına dokunun).
  • Listeden Spotify’ı seçin veya kilitleme ekranına eklemek için sürükleyin.
  • Tamamlandığınızda, listedeki üst sağdaki (X) kapatma düğmesine dokunun, ardından ekranın sağ üst köşesindeki Tamam düğmesine dokunun.
  • Çıkış yapmak için tamamlanmış kilit ekranınıza dokunun.

Spotify beklenen özelliği duyurdu

Spotify kilit ekranı widget’ını ekleyememe durumunda, telefonunuzda en son Spotify uygulamasının olmayabileceği anlamına gelebilir. En son uygulama sürümünü edinmek için App Store’dan uygulamayı yükleyin.

Spotify ayrıca, iPhone ana ekranı için bir widget sunuyor. Bunun için, ana ekranınızdaki boş bir alana uzun basın ve uygulamalarınızın sallandığı modda “+” düğmesine dokunun. Spotify widget’ını arayın ve seçin. Spotify iPhone güncellemesi için kolları sıvadı.

Super Mario filmi şimdiden beklentileri aştı