Xiaomi Pad 6 serisinin Snapdragon 8 Gen 1 ile gelebilir

Yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi Pad 6 serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Xiaomi Pad 6 serisinin Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceği söyleniyor. Belirtilen model 14 inç ekrana sahip olacak ve Samsung Galaxy Tab S8 Ultra ile benzer özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Xiaomi Pad 6

Xiaomi Pad 6 serisiyle ilgili yeni ayrıntıları sağladı. Dizinin bu yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak henüz kesinlik yok. Snapdragon 8 Gen 1’in bahşiş veren tarafından ima edildiği belirtiliyor. Snapdragon serisindeki en yeni premium yonga seti 8+ Gen 1’dir. Gelen bilgiler serideki en pahalı modelin aynı zamanda en büyüğü olan 14 inçlik model olacağını söylüyor. Bununla birlikte, S8 Ultra’ya uygun bir alternatif olarak uygun fiyattan satışa çıkması bekleniyor.

MediaTek Dimensity 8100, rapordaki bilgilere göre Pad 6 serisindeki tabletlerden birine de güç sağlayabilir. Xiaomi Pad 6 amiral gemisi 9.000 mAh’ye kadar pil kapasitesine sahip olacak ancak henüz tescil edilmediği bildiriliyor. Xiaomi iPad 6 serisi için bu söylentili özelliklerin henüz spekülatif olduğunu belirtmek gerekir. Xiaomi, bu yıl için çıkacak tablet serisinin kesin ayrıntılarını henüz sağlamadı. Pad 6 serisinin çıkış tarihi, fiyatlandırması ve küresel kullanılabilirlik ayrıntıları henüz ortaya çıkmadı.

Samsung, Exynos çiplerini üretmeye devam edecek