Xiaomi Mix Fold 4 Global Pazara da Sunulacak

Xiaomi Mix Fold 4

Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Fold 4’ü global pazara da sunacağı konuşuluyor. Mix Fold 4, ince tasarımıyla iddialı geliyor.

Temmuz ayı katlanabilir telefonlar için oldukça önemli bir ay olacak. Önümüzdeki hafta Honor, yeni katlanabilir telefonları Magic V3 ve Magic V3s’i piyasaya sürecek. Honor Magic V3, çıktığında piyasadaki en ince katlanabilir telefon olacak. Ancak Magic V3’ün zirvedeki macerası çok uzun sürmeyebilir. Çünkü bu ay bitmeden piyasaya sürülecek Xiaomi Mix Fold 4’ün Magic V3’ten bile daha ince olacağı söyleniyor.

İnce tasarımıyla oldukça iddialı gelen Xiaomi Mix Fold 4, Xiaomi için bir ilke imza atabilir. Çünkü telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Ice Universe hesabı, Mix Fold 4’ün global pazara da sunulacağını söylüyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa Mix Fold 4, Xiaomi’nin global pazara sunduğu ilk katlanabilir telefon olacak.

Xiaomi Mix Fold 4

Bugüne kadar gelen tüm sızıntıların arından, Xiaomi Mix Fold 4’ün Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacağını artık büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Daha önce gelen bilgilere göre telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunacağı, bu bataryanın şarj hızının ise 100 W olacağı söyleniyor.

Öte yandan telefonun ana lensinin 50 megapiksel olacağı, ona yeni bir periskop lens ile Mix Fold 3’te de gördüğümüz geniş açılı lensin eşlik edeceği söyleniyor.

Apple Intelligence’ın Paralı Bir Versiyonu Çıkacak