Honor Magic 7 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı

Honor Magic 7

Honor Magic 7 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Telefon hem kamerasıyla hem de bataryasıyla öncülünün çok önünde olacak.

Son dönemde akıllı telefon pazarında çok daha önemli bir aktör haline gelen Honor, akıllı telefonlarının sayısını hızla arttırmaya devam ediyor. Şirket, özellikle Magic serisini sık sık yeniliyor. Honor Magic 6’yı ocak ayında piyasaya süren şirket, geçtiğimiz günlerde de yeni katlanabilir telefonları Magic V3 ve Magic Vs3’ü piyasaya sürdü. Bu telefonların lansmanını artık geride bırakan Honor, daha şimdiden Honor Magic 7 serisi üzerinde çalışmaya başladı.

Magic 7 serisi üzerinde çalışmaların başlamasıyla birlikte, telefona dair ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Gelen ilk bilgilere göre Honor Magic 7 öncülünden daha büyük bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın yaklaşık 6000 mAh olacağı söyleniyor.

Magic 6

Gelen ilk bilgiler göre Magic 7’nin öncülünden çok daha üstün olacağı bir diğer konu da arka kamerası olacak. Honor Magic 6’nın arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik OmniVision bir sensör kullanıyordu. Pro modelinde ona 180 megapiksellik bir telefoto kamera eşlik ediyor. Şimdi Magic 7’nin çok daha gelişmiş bir arka kameraya sahip olacağı söyleniyor. Weibo’da yapılan paylaşımda 1000 megapiksel ifadesi kullanılıyor ama bu büyük ihtimalle arka kameranın çok daha gelişmiş olacağını ifade etmek için kullanılan abartılı bir ifade. Yine de telefon hem bataryasıyla hem de kamerasıyla öncülünün çok önünde olacak gibi duruyor.

Amazon Prime Day’de 1300 TL’lik Oyun Ücretsiz Olacak