Xiaomi mini PC ‘yi piyasaya sürdü. Tam 250 gram

Xiaomi Mini PC için , oyun oynamayanlar için geleneksel masaüstü bilgisayarların yerine mükemmel bir alternatif olarak lanse ediyor ve yoğun olmayacak işler ve eğlence için işlevsel gereksinimleri karşılayabileceğini söylüyor.

Cihazın uzunluğu ve genişliği 12 cm’den ve kalınlığı 2,5 cm’den az. Sadece 250 g ağırlığıyla ortalama bir akıllı telefondan yalnızca biraz daha ağır. Xiaomi Mini PC herhangi bir sırt çantasında kolayca taşınabilir.

2,9 GHz’e kadar turbo frekansına sahip dört çekirdekli işlemci barındıran işlemcisi, 4MB L3 önbelleğe sahip ve sadece 10W güç tüketiyor.

Xiaomi mini pc

Xiaomi Ningmei Mini Bilgisayar ‘CR80’ ayrıca yüksek hızlı M.2 SSD ve DDR4 bellek ile donatıldı. SSD ayrıca 512 GB toplam kapasiteye kadar yükseltilebiliyor. PC TV’lere, monitörlere, projektörlere, yazıcılara, tarayıcılara vb. bağlanabilir ve çeşitli amaçlar için kullanılabiliyor.

Bağlantı için 2.4G+5G çift bantlı Wi-Fi bağlantısını destekleyen Intel AC7265 kablosuz ağ yer alıyor. Ayrıca çeşitli diğer cihazları bağlayabileceğiniz bir Bluetooth modülü de bulunmakta.

Xiaomi Ningmei Mini PC ‘CR80’ iki farklı şekilde satılacak:

  • 6GB RAM + 128GB SSD  172 dolar
  •  8GB RAM + 256GB SSD  204 dolar

Ürün kısa sürede küresel pazarda da satışa sunulacak.

Toyota elektrikli araçlar için yeni patentini aldı