Xiaomi Mi Pad 5 o özelliğe de sahip olacak

sww

Xiaomi yeni tableti Xiaomi Mi Pad 5 için yeniliklerine devam ediyor. Son olarak bir cep bilgisayarına dönüştürecek bir özellik hakkında bilgiler geldi.

Mayıs 2021’de Xiaomi, ilk katlanabilir akıllı telefonu Mi MIX Fold için onu bir cep bilgisayarına dönüştüren yeni bir güncelleme yayınlamıştı. Bu mobil PC özelliği, Mi Pad 5 tablet ile de uyumlu olan yeni bir Pocket PC uygulaması aracılığıyla etkinleştiriliyor.

Son gelen bilgilere göre Çinli teknoloji devinin en yeni tableti, Mi MIX Fold akıllı telefondan Pocket PC uygulamasını da çalıştırabiliyor. Bilmeyenler için, cep bilgisayarı özelliği, kullanıcıların katlanabilir ahizelerini taşınabilir bir bilgisayara dönüştürmelerine izin verdi. Bu özellik, kullanıcılara başlat menüsü, görev çubuğu ve kontrol merkezi ile PC’ye benzeyen yeni bir kullanıcı arayüzü sundu.

Xiaomi Mi Pad 5 o özelliğe de sahip olacak

‘Cep Bilgisayarı’ ile birlikte ‘Paralel Pencere’ ve ‘Ücretsiz Pencere Parmak Ucu Sürükleme’ dahil iki önemli özellik, kullanıcıların Windows biçiminde birden fazla uygulama kullanmasına ve bir bilgisayarın sunduğuna benzer şekilde içeriği bir pencereden diğerine sürükleyip bırakmasına izin verdi. Şimdi, bunun Xiaomi Mi Pad 5 ‘e de aktarıldığı bildiriliyor. Tipster, uygulamayı tablette sergilemek için bir Çin mikroblog sitesi olan Weibo gönderisine ekran görüntüleri bile ekledi.

x23

Mi Pad 5 Pro, Mi MIX Fold’dan taşınan Pocket PC uygulaması yüklendikten sonra PC modunda kullanılabilir. Ayrıca, bağlantı noktasının da herhangi bir hatadan etkilenmediğini ve yaklaşan bir MIUI güncellemesinin bu özelliği tablete çoklu ekran işlevselliği ile birlikte getirmesini umduğunu da sözlerine ekledi. Bakalım bu yeni tablet daha ne yeni özellikler ile gelecek.

Huawei P9 için yeni bir güncelleme geliyor