Xiaomi 14 ve 14 Ultra’nın Fiyatı Nedir?

xiaomi 3

Dedikodularda isimlerinden bolca bahsedilen Xiaomi 14 ve 14 Ultra hakkında yeni söylentiler var. İşte detaylar…

Xiaomi 14‘ün 25 Şubat’ta Barcelona’da düzenlenecek özel bir etkinlikte uluslararası pazar için duyurulması ve sonrasında da satışa sunulması bekleniyor. Çinli şirketin bu vesileyle 14 Ultra modelini de tanıtabileceği belirtiliyor. Kısa süre içinde Xiaomi 14’ün Avrupa fiyatının 1099 euro olduğu sızdırılmıştı. Bu fiyat bir kere daha doğrulandı. Yeni dedikodularda da telefonun 1099 eurodan satışa sunulacağı vurgulandı.

Bununla birlikte 14 Ultra’nın fiyatı konusunda artık ne beklememiz gerektiğini biliyoruz. Büyük ihtimalle Ultra selefi kadar pahalı olacak, yani 1499 eurodan piyasaya sürülecek.

xiaomi 14

Her iki telefon Avrupa bölgesinde tek model olarak satışa sunulacak. RAM ve depolama alanı seçenekleri olmayacak. Xiaomi 14’ün 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla, 14 Ultra’nın da 16 GB RAM ve 512 GB depolama birimiyle çıkması bekleniyor. Renk seçeneklerine bakarsak 14’te yeşil, siyah ve beyaz olurken; 14 Ultra’da sadece siyah ve beyaz yer alacak.

14 Pro modeli ne durumda? Bu model sadece Çin pazarına özel olarak kalacak görünüyor. Şirkete yakın kaynaklar Pro’nun uluslararası piyasaya çıkmayacağını bir kere daha doğruladı. Vivo, Honor ve Oppo gibi rakiplerin buna karşı cevapları ise doğrusu merak konusu.

Elden Ring’in Steam Dosyaları Yeniden Güncellendi