Xiaomi Mi 11 Ultra için yeni gelişmeler yaşanıyor

oll

Xiaomi, bu yıl Mart ayında ilk kez piyasaya sürdüğü Xiaomi Mi 11 Ultra ‘yı Avrupa pazarında satışa çıkarıyor. Mi 11 Ultra, Xiaomi’nin uluslararası pazara sunduğu ilk amiral gemisi ve 11 Mayıs’da lansmanın yapılması bekleniyor.

Xiaomi daha önce Çin pazarı için Mi Ultra serisini üretmişti ancak Mi 11 Ultra, yalnızca Çin’e özgü bir ürün olan selefi Mi 10 Ultra’dan farklı bir yol izliyor . Xiaomi’nin Hollanda pazarı için resmi Facebook sayfası, Mi 11 Ultra’nın 11 Mayıs’ta resmi olarak satışa sunulacağını duyurdu. Diğer resmi Xiaomi Avrupa kanallarından hiçbiri Avrupa lansmanı ile ilgili herhangi bir duyuru yapmamış olsa da, gerçekten de Hollandalı olsaydı 11 Mayıs’ta lansman planlanıyor, diğerleri çok uzakta olmayacak.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Bir hatırlatma olarak, Mi 11 Ultra, modern bir akıllı telefon için en büyük sensöre sahip olduğu bilinen etkileyici bir kamera sistemine sahiptir. Telefon, alabileceği kadar güçlü bir Snapdragon 888 5G yonga setine eklenen, yüksek yenileme hızı ve yüksek çözünürlüğe sahip etkileyici 6.81 inç AMOLED ekrana eşit derecede sahip.

Mi 11 Ultra, 256GB ve 512GB dahili depolama ile birlikte 8GB ve 12GB olmak üzere iki RAM seçeneğiyle gelir. Premium model, Android 11 tabanlı MIUI 12 üzerinde çalışıyor. Ayrıca, telefon gücünü 67W ultra hızlı şarj, 10W’da ters kablosuz şarj ve diğer heyecan verici özelliklere sahip 5000mAh pilden alıyor. Premium model ayrıca IP68 derecesi ile toz ve su korumasına sahiptir.

Mi 11 Ultra daha önce Avrupa’da 1.199 € başlangıç ​​fiyatı ile resmi olarak duyurulmuştu.

 

Steam sonunda köşeye sıkıştı