Xiaomi 12 modelleri küresel pazara çıkıyor!

Xiaomi yardım desteğinde bulundu

Dünya çapında hizmet veren Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, MWC tanıtımlarında Poco markasını ön plana çıkardı. Fakat Xiaomi 12 modelleri de unutulmadı.

Xiaomi 12 modelleri küresel pazara çıkıyor! Bazı kaynaklar, yakında büyük bir Xiaomi duyurusu olacağını iddia ediyorlar. Bunun dışında Xiaomi 12 serisi amiral gemilerinin yakında Avrupa pazarına gelmesi bekleniyor. Peki beklenen 12 serisinin hangi tarihte çıkacağı netleşti mi?

Resmi bir açıklama yok ancak kaynaklar, 15 Mart’taki çevrimiçi bir etkinliğin, Xiaomi 12 serisinin Avrupa’ya ve belki de diğer bölgelere gelişini duyuracağını söylüyor. Yine de üç modelin de ( Xiaomi 12, 12 Pro ve 12X ) mevcut olup olmayacağı belli değil. Söylentilere göre Xiaomi 12 mini’yi de görebiliriz. Ya da belki Xiaomi 12 Lite? Hatta Xiaomi 12 Ultra?

Xiaomi 12 satışları rekor

Xiaomi 12 modelleri küresel pazara çıkıyor!

Pazarlama kampanyası kameralara odaklanacak ve etkinliğin sloganı “Her sahnede ustalaşın” olacak. Hızlı bir hatırlatma olarak, her üç telefonun da 50 MP ana kamerası var, ancak Pro diğer ikisinden daha büyük bir sensöre sahip (1/2.8” ve 1/1.56”). Pro, aslında 50 MP telefoto (2x optik büyütme) ve 115 ° ultra geniş dahil olmak üzere üçlü bir 50 MP kameraya sahip. Diğer ikisi 13 MP ultra geniş (123°) ve 5 MP tele makro kameralara sahip.

Xiaomi 12 ve 12 Pro, mevcut Snapdragon 8 Gen 1’e sahip ve Geekbench’ten edindiğimiz kadarıyla Avrupa modelleri aynı çipi kullanmaya devam edecek.

Tinder Avcısı artık eskisinden daha çok para kazanıyor