Tinder Avcısı artık eskisinden daha çok para kazanıyor

Tinder Avcısı artık eskisinden daha çok para kazanıyor

“Tinder Avcısı” olarak bilinen Simon Leviev, Netflix şovunun “başarılı” olmasının ardından elini kolunu sallayarak yaşamaya devam ediyor. Leviev, gece kulübüne çıkmak için 20.000 dolar istiyor. İşte detaylar.

Tinder Avcısı Leviev, Almanya ve Meksika dahil bir çok yerden teklif alıyor. Görünüşe göre Leviev kabarık bir maaş, kulüpte özel VIP servisi gibi hizmetlerle karşılanıyor. Bunların yanı sıra özel bir jet, 5 yıldızlı bir otel süitleri, siyah SUV araba servisi ve 2 tam zamanlı güvenlik görevlisine de sahip. 31 yaşındaki Leviev, gösteriden elde edilen ivmeyi çarçur etmiyor. Kadınları dolandırarak para kazanan ve hakkında davalar açılan Leviev belgeselden sonra daha popüler hale geldi.

Tinder Avcısı artık eskisinden daha çok para kazanıyor

Diğer iddia edilen projeler arasında, kadınların onun için yarıştığı bir flört şovu ve bir podcast var. Leviev, Tinder aracılığıyla milyonlarca kadını dolandırmakla suçlanıyor. Netflix belgeselinde “başrol oynadıktan” sonra flört uygulamalarından men edildi. Leviev’in kurbanlarından biri olan Pernilla Sjöholm, Sayfa Altı’ya özel olarak yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi: “Leviev’in bir rahatsızlığı var. Empati kurmuyor.” Leviev’in kendisini dolandırdığını söylediği yakın tarihli bir röportaj hakkında “Kendisinden başka kimseyi gerçekten umursamıyor” dedi. İddia edilen dolandırıcı, sahte pasaport kullanmaktan 2019 yılında tutuklandı. Daha önceki dolandırıcılık suçlamalarından İsrail’de 15 ay hapis cezasına çarptırıldı ve beş ay yattıktan sonra serbest bırakıldı. O zamandan beri de varlığına varlık katıyor.

Bitcoin kriz durumlarının kurtarıcısı olabilir: Göstergeler buna işaret ediyor