Xiaomi Black Shark global pazara açılıyor

xiaomi black shark

Xiaomi’nin oyun odaklı ilk akıllı telefonu Black Shark, global pazara açılmaya hazırlanıyor. Şimdilik yalnızca Çin’de satılan Xiaomi Black Shark, yakında Avrupa’da da raflardaki yerini alacak.

2018’de oyun odaklı akıllı telefonların sayısında önemli bir artış yaşandı. Razer Phone ile başlayan sürece sonradan Xiaomi Black Shark, Nubia Red Magic, Honor Play ve Asus ROG Phone da dahil olmuştu.

Xiaomi Black Shark küresel pazara geliyor!

Bu yıl içinde satışa sunulan oyun odaklı akıllı telefonlar içerisinde en çok merak uyandıran cihaz, Xiaomi tarafından üretilen Black Shark olmuştu. Çinli üreticinin imzasını taşıyan cihaz gerek performansıyla, gerek tasarımıyla, gerekse de fiyatıyla teknoloji tutkunlarından geçer not almayı başarmıştı.

Xiaomi, oyun odaklı akıllı telefonunu ilk etapta Çin’e özel olarak satışa sunmuştu. Nisan ayından bu yana satışta olan cihaz nihayet global pazarda da boy gösterecek. Xiaomi, oyun odaklı akıllı telefonu için açtığı global.blackshark.com adresi üzerinden “yakında açığa çıkıyor” şeklinde bir ileti paylaştı. Elbette Black Shark’ın ne zaman global pazara geleceği henüz netlik kazanmış değil.

Eğer bu telefon Avrupa’da satışa sunulursa, muhtemelen ülkemizde de raflardaki yerini alacaktır. Malum, Xiaomi’nin Avrupa’da sınırlı sayıda bulunan Mi Store’larının bir tanesi de İstanbul’da hizmet veriyor. Dolayısıyla bu Mi Store sayesinde, Black Shark’ın ilk elden Türkiye’de satışa sunulması da şaşırtıcı olmayacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Uygun fiyatlı Honor 8C tanıtıldı