Xiaomi Mi Band 4 modelinin yeni detayları ortaya çıktı

Xiaomi Mi Band 4

Akıllı bileklik sektöründe lider kuruluşlardan bir tanesi olan Apple’ı, belki de Xiaomi Mi Band 4 modelleri alt edebilir. Fiyat/performans açısından değerlendirildiğinde, bilindiği üzere Xiaomi son derece uygun fiyatlarla başarılı ürünler çıkarabiliyor.

Henüz çok fazla bilgi paylaşılmasa bile, ürünle ilgili bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Bu detaylarda daha çok bağlantı özelliklerinin geniş yer aldığı görülebiliyor. Xiaomi firmasının bu yeni akıllı bileklikleri ile ilgili en çok merak uyandıran konulardan bir diğeri de, EKG özelliğinin bulunup bulunmayacağıydı.

Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth 5.0 kullanacak

Son gelen bilgiler Mi Band 4 modelinin, Bluetooth 5.0 sistemine sahip olacağını gösteriyordu. Bu özellik sayesinde diğer cihazlara erişim çok daha kolay bir şekilde gerçekleşebilecek.

Xiaomi Mi Band 4 detayları

Bilindiği üzere Xiaomi genellikle daha uygun fiyatlı ve az enerji tüketen ürünler ortaya çıkarıyor. Bu modelde de, aynı tasarruflu mekanizma kullanılacak. Ayrıca yeni akıllı bilekliğin NFC Özelliğinin olması da beklenenler arasında.

Mi Band 4 modelinde, EKG olmayacağı, hemen hemen kesinleşti. Fiyat/performans oranı değerlendirildiğinde, EKG özelliğinin olması çok düşük bir ihtimal olarak ortaya çıkıyor. Ancak yine de Xiaomi, son anda bu konuda bir sürpriz yapabilir.

Xiaomi telefonları için MIUI 10 güncellemesi yayınlandı