Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro yakında tanıtılabilir

mi note 10

Xiaomi uzun süredir ara verdiği Note serisine geri dönüyor. Sızdırılan raporlara göre Xiaomi Mi Note 10 ve Note 10 Pro kısa süre sonra tanıtılacak. İşte detaylar.

Gün geçmiyor ki yeni bir Xiaomi modeliyle daha karşılaşmayalım. Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, global pazara açıldıktan sonra model yelpazesini hatırı sayılır bir şekilde genişletti. Ülkemizde de hayli geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi, Huawei’nin ağır yaralı olduğu şu günlerde, global ölçekteki pazar payını arttırmayı amaçlıyor.

Çinli üretici, model yelpazesini genişleterek, daha fazla müşteriye ulaşma çabasında. Şimdiye kadar yayınlanan istatistiklere de baktığımızda Xiaomi’nin bunu başardığını görüyoruz.

Fakat hali hazırdaki yelpaze Xiaomi yetkililerini pek de tatmin etmemiş gibi görünüyor. Zira ortaya çıkan son raporlara göre Çinli üretici uzun süredir ara verdiği Note serisini yeniden canlandırmayı planlıyor.

xiaomi mi note 10

Şu anda Xiaomi Mi Note 10 ve Note 10 Pro 3 farklı kurumdan onay almış durumda. Taylandlı NBTC ve AET ile Singapurlu IMDA Xiaomi’nin yeni modellerini sertifikalandırmış durumda. Çinli üreticinin yeni Note modellerini ne zaman tanıtacağı ise henüz netleşmiş değil.

Trump iPhone Home tuşunu geri istiyor