Yeni Nesil Xbox El Konsolu Olacak

123 2

Bu aralar Microsoft ve Xbox hakkında bomba iddialar ortalığı kasıp kavuruyor. Şimdi de bu dedikodulara yeni konsollar da eklendi. Detaylar haberimizde…

Daha önce birçok söylentiyi aktaran XNC podcast sunucusu MAGG (Middleagegameguy) yine ilginç bilgiler paylaştı. MAGG’in iddiasına göre yeni nesil Xbox konsolu 2026’da iki model olarak piyasaya sürülecek. Pahalı olan model Xbox One ve Series X gibi geleneksel oyun konsolu olacak. Ucuz olan model ise Nintendo Switch’e benzer, dokunmatik ekranlı el konsolu olacak. MAGG’in dedikleri doğru olabilir. Microsoft konsol stratejisinde değişiklikler gerçekleştirdi. Şirketin el konsolu pazarına girmek istemesi de şaşırtıcı olmayacaktır.

xbox 1

Geçtiğimiz hafta sonundan beri Xbox oyunlarının PlayStation ve Switch’e geleceğine yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü. Dedikodu fitilinin ateşlenmesi bu sene başında gerçekleşti. Microsoft’un Hi-Fi Rush’ı PlayStation ve Switch’e çıkarmayı planladığı ileri sürüldü. Daha sonra Sea of Thieves’ın da diğer platformlarda çıkacağı iddia edildi. Starfield, Indiana Jones and the Great Circle ve Gears of War serisinin de PlayStation’a geleceğine dair raporlar yayınlandı. Phil Spencer önümüzdeki hafta iş etkinliği gerçekleştirip, geleceğe yönelik yeni vizyonlarını tanıtacaklarını belirtti.

Diğer yandan bazı içerik üreticileri markadan desteğini çektiğini açıkladı. Bu isimler arasında Microsoft’tan Phil Spencer ve Sarah Bond gibi üst düzey kişilerin takip ettiği fenomenler yer alıyor. Reddit ve sosyal medyada Xbox’ını PlayStation 5 veya Switch’le takas ettiğini ya da satılığa çıkardığını söyleyen kullanıcılar var.

Katlanabilir iPhone İçin Daha Beklemek Gerekiyor