Xbox tutkunları 15 Kasım için geri sayıma geçti

Microsoft, Xbox grup sohbeti özelliklerini test ediyor

15 Kasım’da Xbox’ın 20. yıl dönümü kutlanacak. Özel bir etkinlikle kutlanacak olan bu yıl dönümünden beklentiler ise büyük. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Xbox tutkunları 15 Kasım için geri sayıma geçti. Konsol sektöründeki köklü isimlerden biri olan Microsoft ilk Xbox’ı tam 20 yıl önce satışa sunmuştu. Önümüzdeki 15 Kasım tarihi, Xbox tutkunları açısından özel bir gün olacak. Çünkü ilk Xbox’ın satışa sunulmasının 20. yılı kutlanacak.

Bu kutlamalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Microsoft Game Studios başkanı Matty Booty şunları söyledi.

“Sizi, Xbox ve Halo’nun 20. Yıl Dönümünü kutlamaya davet ediyoruz. Tüm dünyadaki hayranlar için eğlenceli bir dijital yayını sizlere sunmak istiyoruz. 15 Kasım’da bizlere katılın. Herhangi yeni bir oyun duyurusu yapılmayacak olsak da bu etkinlik, 20 yıllık Xbox’a özel bir bakış sunacak. Yakında daha fazla ayrıntıyı sizlerle paylaşacağız. Bu yüzden bizi takip etmeye devam edin.”

1628371031 Xbox Microsoft is testing a new night mode in the 1024x576 1

Xbox tutkunları 15 Kasım için geri sayıma geçti

Booty her ne kadar yeni bir oyun duyurulmayacak dese de oyun severlerin bu etkinlikten beklentileri hayli büyük. Elbette yeni bir konsol tanıtılmayacak. Bunu biliyoruz. Fakat yine de yeni bir oyun için açık kapılar bırakıldığını söyleyebiliriz.

Öte yandan Microsoft bir sürprize imza atıp Xbox One gücünde el konsolu tanıtsa, hiç de fena olmazdı. Fakat bu çok düşük bir ihtimal.

Kazanan kim olacak? Huawei mi, Apple mı, Samsung mu? İşte detaylar