Redmi Note 11 modelleri bu ay tanıtılacak

Redmi K40 Ultra, OnePlus Nord 2'nin doğrudan rakibi olabilir

Akıllı telefon pazarındaki öne çıkan isimlerden biri olan Xiaomi, önümüzdeki günlerde yeni Redmi modellerini tanıtmayı planlıyor. İşte konunun detayları.

Redmi Note 11 modelleri bu ay tanıtılacak. Son dönemde büyük bir yükseliş yakalayan Xiaomi, yeni Redmi modelleri için geri sayıma geçti. Çinli üretici önümüzdeki süreçte yeni Redmi modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkmayı planlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Redmi Note 11 ve Redmi Note 11 Pro’nun özellikleri sızdırılmıştı. Bu sızıntıdan kısa bir süre sonra yeni Redmi modellerinin tanıtım tarihi de ortaya çıktı.

Eğer büyük bir aksilik olmazsa Xiaomi yeni Redmi modellerini bu ay içerisinde tanıtmayı planlıyor.

Redmi Note 10 serisi, çıktıktan sadece 9 gün sonra milyon sattı

Redmi Note 11 modelleri bu ay tanıtılacak

Xiaomi 28 Ekim’de özel bir etkinlik düzenleyecek. Düzenlenecek olan bu etkinlikte Redmi Note 11 ve Redmi Note 11 Pro modelleri görücüye çıkacak. Her iki modelin özellikleri de geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı.

İki telefon arasında bazı temel farklılıklar bulunuyor. Fakat en büyük farkın ekran tarafında karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Keza Redmi Note 11 modelinde IPS LCD ekran yer alırken, Note 11 Pro’de ise OLED ekran kullanılacak. Elbette henüz kesinleşmiş bir şey bulunmuyor. İki telefona dair özellikleri de önümüzdeki süreçte öğrenmiş olacağız.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Redmi Note modelleri ülkemizde de hayli tutulan modeller. Yani yeni Redmi Note modellerini biz de büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Sıfır otomobil fiyatlarında büyük artış beklentisi