Xbox One X hakkındaki iddia yalanlandı! Erteleme Yok!

xbox one x a 1

Microsoft‘un dünyanın en güçlü oyun konsolu olarak tanıttığı konsolu Xbox One X hakkındaki bazı iddialar yalanlandı. Konsol bir gecikme olmaksızın 7 Kasım’da satışa çıkacak. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Xbox One için resmi açıklama

Amerikan teknoloji devi Microsoft’un Xbox One lansmanıyla yaşadığı hezimet yavaş yavaş yok oluyor. Firma oyun alanında attığı yeni adımlar ile birlikte tekrar oyuncuların kalbini kazanmış gibi duruyor. Xbox One X adıyla çıkışını yapan güçlendirilmiş yeni konsol, hem Xbox One‘a hem de Sony Playstation 4 Pro’ya göre çok daha yüksek işlem gücüne sahip. Sahip olduğunu yüksek donanımı oldukça küçük bir kasada sunan konsol, su soğutma sistemiyle soğutulmakta.

Konsolun çıkışına çok kısa bir süre kala çıkış tarihinin ertelenebileceği iddiaları dolanmaya başlamıştı. Bu iddialar şiddetini arttırırken konuya Microsoft kanadından resmi bir açıklama geldi. Xbox’ın tepesindeki isim olan Phil Spencer tarafından yapılan açıklama kendisine atılan bir tweet sonucunda yapılmış. Twitter üzerinden konsolun çıkış tarihiyle ilgili gelen sorunu ‘bir sorun yok’ yanıtını veren Spencer, iddiaları yalanmış oldu.

7 Kasım’da Dünya ile Aynı Anda Türkiye’de

7 Kasım tarihinde dünya genelinde satışa çıkacak olan konsol, ülkemizde de dünyayla aynı anda satışa girecek. Xbox 360‘ı yıllar sonra getiren, XboxOne’ı ise 1 yıl sonra ülkemize getiren Microsoft için bu oldukça önemli bir gelişme. Ayrıca, Xbox’ın Türkiye’ye verdiği önemin de ciddi oranda arttığını gördüğümüz şu günlerde, Türkiye’ye verilen desteğin ve yerelleştirme imkanlarının artacağı konuşuluyor.

Yoldaki USB Bellekten İngiltere Gizli Belgeleri Çıktı