Xbox Scorpio teknik özellikleri 6 Nisan’da duyurulacak

Project Scorpio

Geçtiğimiz hafta çıkan haberler, bugün netlik kazandı. Microsoft’un en güçlü konsolu Xbox Scorpio teknik özellikleri 6 Nisan’da duyurulacak.

Xbox hayranları, Microsoft tarafından geçtiğimiz yıl duyurulan ve Project Scorpio olarak da bilinen Xbox Scorpio konusunda oldukça heyecanlı. Zira konsolun, Xbox tarihinin en güçlü donanıma sahip olacağı biliniyordu ancak çok fazla detay  paylaşılmamıştı. Geçen hafta Microsoft’un Xbox Scorpio ile ilgili detayları önümüzdeki günlerde duyurabileceği konuşuluyordu. Şimdi ise o tarih belli oldu. Xbox Scorpio teknik özellikleri 6 Nisan’da duyurulacak.

Geçen hafta yayınlanan haberlerde, Microsoft’un Xbox Scorpio’nun teknik özelliklerini tanıtmak için bir oyun mecrasıyla çalışacağı söyleniyordu. Bu mecranın, Microsoft’u ziyaret ederek yapacağı özel tanıtım için bilgi aldığı ve çalışmalar yaptığı belirtiliyordu.

Tanıtımın 6 Nisan’da yapılacağı doğrulandı. Bu mecranın da Digital Foundry olduğu ortaya çıktı. Digital Foundry, 6 Nisan’da pasifik saatine göre saat 6’da Xbox Scorpio teknik özelliklerini tanıtacak.

Yine önceki haberlerde konsolun gücünü göstermesi için Forza 7 ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunların 4K çözünürlükte oynatılacağı söyleniyordu. Bununla ilgili bir bilgi verilmedi ancak Red Dead Redemption 2’nin gösterilmesi, oyuncuların heyecanla beklediği ve çok istediği bir gelişme. Xbox Scorpio ile ilgili daha fazla bilginin E3 2017′de oyuncularla buluşması bekleniyor.

Jak And Daxter serisi PS4’e geliyor