The Defenders Netflix gösterim tarihi belli oldu

The Defenders

Marvel’in süper kahramanlarının bir arada göründüğü dizinin detayları ortaya çıktı. The Defenders Netflix gösterim tarihi belli oldu.

Marvel ve Netflix, son birkaç yıldır ortak çalışmalara imza atıyor. İki firmanın bir süredir Marvel’in The Defenders dizisi üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bugün bu gelişme ile ilgili bilgiler geldi. The Defenders Netflix gösterim tarihi belli oldu ve bir teaser videosu yayınlandı.

The Defenders, Marvel’in süper kahramanlarının oluşturduğu bir dizi. The Defenders’ta Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Danny Rand‘in Sigourney Weaver tarafından canlandırılan ancak henüz hakkında bilgi olmayan bir düşmana karşı verdikleri mücadele konu alınacak. Bu süper kahramanların hepsinin ayrı olarak Netflix’te dizileri bulunuyor. Marvel hayranları, bu kahramanların hepsini bir arada The Defenders dizisinde izleyebilecek.

Netflix, dizi için bugün bir teaser videosu yayınladı. Video, süper kahramanlardan dördünün de asansör içindeyken birisinin onları izleyen kamerayı fark edip yok etmesiyle sona eriyor. Video, dizi ile ilgili hiçbir ayrıntıyı göstermiyor ancak izleyiciler dört savunucuyu aynı anda görme şansını buluyor. Yakında diziyle ilgili daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. The Defenders’in tüm bölümleri Netflix’te 18 Ağustos’ta yer alacak.

Jak And Daxter serisi PS4’e geliyor