Xbox One Japonlara Özel Yeni Oyunlar Hazırlıyor

Xbox One Japonlara Özel Yeni Oyunlar Hazırlıyor

Xbox One’ı Eylül ayı başında Japonya’da satışa sunacak olan Microsoft, ülkedeki kullanıcıların ilgisini çekmek için Japonlara özel oyunlar geliştiriyor.

Kasım ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolu Xbox One‘ı daha fazla pazara taşımaya hazırlanan Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un yeni konsolunu satışa sunacağı ülkelerin başında Japonya geliyor. Teknoloji dünyasının önemli pazarları arasında yer alan Japonya’da bir türlü istediği ilgiyi göremeyen Microsoft, Xbox One‘la bu durumu değiştirmeyi amaçlıyor. Ancak geçtiğimiz ay ülkede piyasaya sürülen PlayStation 4’ün dahi kullanıcılardan beklenen ilgiyi görmemiş olması, Xbox yöneticilerini endişelendirmiş gibi görünüyor.

Xbox_One

Genel olarak Nintendo’nun konsollarına daha fazla ilgi gösteren Japon kullanıcıların ilgisini çekmek isteyen Microsoft, Xbox One‘ı 4 Eylül’de Japonya’da satışa sunmadan önce sıkı bir çalışma yürütüyor. Başta Platinum Games tarafından geliştirilen Scalebound olmak üzere Japon kullanıcılara özel olarak hazırlanan yeni oyunlarını geçtiğimiz günlerde duyuran firma, Japon oyun firmaları tarafından geliştirilen ve henüz duyurulmamış yeni projelerin de yolda olduğunu duyurdu.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Hakkında Yeni Detaylar