Facebook LiveRail İçin Yarım Milyar Dolar Ödedi

Facebook logo

Video reklamlar alanında faaliyet gösteren LiveRail firmasını bünyesine katan Facebook’un anlaşma için yaklaşık yarım milyar dolar ödediği belirtiliyor.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformuna sahip olan Facebook teknoloji dünyasındaki yerini genişletmeye devam ediyor ve bunu yapmak için gerekli firmaları bünyesine katmak için dev ücretler ödemekten çekinmiyor. Son aylarda WhatsApp ve Oculus VR gibi yükselişteki firmaları bünyesine katan Facebook, şimdi de tanıtım videoları alanında faaliyet gösteren LiveRail firmasını bünyesine kattı.

Facebook_Liverail

Sosyal medya platformuna videolu reklamları yavaş yavaş entegre eden Facebook‘un bünyesine kattığı LiveRail‘i de bu amaçla kullanacağı tahmin ediliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Facebook yetkilisi Brian Boland, LiveRail’in de yardımıyla Facebook ve üst düzey yayımcıların videolu reklamları daha iyi hale getirebileceklerini belirtti. Facebook anlaşmanın tutarı hakkında resmi bir açıklamada bulunmamış olsa da, firmaya yakın kaynaklar Facebook’un LiveRail‘i bünyesine katmak için yarım milyar dolara yakın ödediğini belirtti.

Microsoft Akıllı Saat Beklendiği Gibi Çıkmayabilir