Selfie Odaklı HTC Eye Test Aşamasına Geçti

Selfie Odaklı HTC Eye Test Aşamasında

HTC Corporation tarafından geliştirilen selfie odaklı HTC Eye’ın test aşamasına ulaştığı ve çok yakında resmi olarak duyurulacağı belirtiliyor.

Son dönemde tüm dünyada yayılan selfie trendine Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın da ayak uyduracağı ve firmanın selfie odaklı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönünde ilk haberler geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Şimdilik HTC Eye adıyla anılan bu yeni akıllı telefonun bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği belirtiliyordu, fakat kesin bir çıkış tarihi bilinmiyordu.

HTC_Eye

HTC Corporation tarafından geliştirilen bu selfie odaklı akıllı telefon hakkında evleaks hesabı tarafından sızdırılan yeni bilgilere göre, HTC Eye şimdiden test aşamasına ulaştı. Amerikalı telefon operatörü AT&T’nin telefonun test sürecine başladığını belirten evleaks, HTC Eye‘ın çok yakında resmi olarak duyurulacağını öne sürdü. Yeni amiral gemisi HTC One M8’i de 5 megapiksel ön kamerayla öne süren HTC’nin selfie odaklı yeni telefonunda kullanıcılara oldukça gelişmiş bir ön kamera ve selfie çekimini geliştirecek özellikler sunması bekleniyor.

Lenovo Golden Warrior A8 Tanıtıldı