Xbox One servislerinde büyük indirim!

Xbox One

Microsoft, Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold servisleri için 14 gün boyunca devam edecek olan önemli bir kampanya başlattı. İşte Xbox One sahiplerini sevindirecek olan kampanyanın detayları.

Konsol sektörünün önemli isimlerinden biri olan Microsoft, bu nesilde Sony’nin oldukça gerisinde kaldı. Geçtiğimiz nesildeb ile iyi bir rüzgar yakalayan Microsoft, önemli bir kullanıcı kitlesine erişmeyi başarmıştı.

Nitekim Amerikalı teknoloji devi Xbox 360 ile yakaladığı rüzgarı, Xbox One’a yansıtmayı başaramadı. 2013’te konsolun ilk piyasaya sürülmesiyle başlayan sıkıntılı süreç ve yanlış pazarlama stratejileri, PlayStation 4 ile olan farkın gittikçe açılmasına neden oldu.

Xbox One sahipleri için kaçırılmayacak fırsat!

Her ne kadar ülkemizde öyle ütopik seviyelerde Xbox One kullanıcısı olmasa da Microsoft  yine de takdire değer kampanyalar yapmaya devam ediyor. Zira son dijital servis aboneliklerini kapsayan kampanya da bunlardan biri.

Hali hazırda içerisinde 100’den fazla oyun bulunan Xbox Game Pass’in 3 aylık abonelik fiyatı 87.00TL’den 29.00TL’ye düşürülmüş durumda.

Xbox Game Pass sayesinde oyuncular kütüphanede yer alan oyunlardan herhangi birini indirip oynayabiliyorlar. Yani 29 TL’ye satın aldığınız 3 aylık abonelik süresi boyunca, 100’ün üzerinde oyunu indirip oynama şansına erişmiş oluyorsunuz.

Bir diğer indirim haberi ise Xbox Live Gold servisinden geldi. Microsoft Türkiye’den yapılan açıklamada 12 aylık abonelik fiyatının 179.00TL’den 119.33TL’ye indirildiği belirtildi. Eğer bir Xbox One sahibiyseniz, bu indirim fırsatını kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Darksiders 3 için yeni video