Xbox One sahipleri, bu haftaya dikkat!

xbox one

Xbox One ve Xbox 360 sahiplerinin merakla beklediği büyük oyun indirimleri etkinliği bugün itibari ile start alıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Microsoft’un her sene yaz aylarında gerçekleştirdiği Xbox Ultimate Game Sale etkinliği bugün itibari ile start alıyor. Xbox One ve Xbox 360 sahipleri 10 Temmuz’a kadar Xbox Live üzerinden birçok oyunu yüzde 65’e varan indirimlerle satın alabilecekler.

Microsoft tarafından yapılan duyuruya göre, etkinlik boyunca 300’ün üzerinde oyun indirime girecek. Üstelik bu oyunlar arasında kısa süre önce satışa sunulan ve oldukça popüler olan yapımlar da yer alacak. Ayrıca Microsoft, Xbox Live Gold üyelerine yüzde 10 ekstra indirimin uygulanacağını da duyurdu. Fakat bu indirimin oyunun normal fiyatı üzerinden mi, yoksa indirimli fiyatı üzerinden mi uygulanacağı henüz netlik kazanmış değil.

Microsoft, Xbox Ultimate Games Sale için bir de tanıtım videosu yayınladı. YouTube üzerinden yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dip not olarak belirtelim. İndirime girecek olan oyunların tüm listesi gün içerisinde Xbox Live üzerinden yayınlanacaktır. Zaten hesabınızla markete giriş yaptığınızda indirimli oyunları hemen üst kısımda görebileceksiniz.

Steam’in ardından Microsoft’ta Xbox One ve Xbox 360 kullanıcılarına hoş bir sürpriz yaptı diyebiliriz. Bakalım Sony, PlayStation kullanıcıları için benzer bir indirim kampanyasının startını ne zaman verecek. Zira bu indirim kuşağını bekleyen milyonlarca PlayStation kullanıcısının olduğunu da belirtmek lazım.