Darksiders 3 için nefes kesen dövüş videosu!

darksiders 3 2

Gunfire Games ve Nordic Games işbirliğiyle geliştirilen Darksiders 3 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan yeni videoda Warth Boss dövüşüne odaklanılıyor.

İlk oyunu 2010 yılında raflardaki yerini alan Darksiders serisi, yakında 3. oyunu ile PC ve konsollarımıza konuk olacak. Mahşerin 4 atlısından biri olan Fury karakterini kontrol edeceğimiz yeni oyunda, Yedi Ölümcül Günah’ı yakalayıp yok etmeye çalışacağız. Hatırlanacağı üzere serinin ilk iki oyununda War ve Death’i kontrol etmiştik. Darksiders 3 ise ilk 2 oyunun kaldığı yerden devam edecek.

Darksiders 3 için boss savaşı videosu!

2010 yılında satışa sunulan serinin ilk oyununda War’ı kontrol etme şansına sahip olmuştuk. Kıyametin vaktinden çok önce kopması neticesinde dünyaya düşen War, olayların kaynağını öğrenmeye çalışmıştı. İlk oyunun finalinde ise mahşerin diğer 3 atlısının da yeryüzüne indiğine şahitlik etmiştik.

Nitekim 2. oyunda mahşerin dört atlısından biri olan Death’in hikayesine tanıklık ettik. İlk oyunun izinden giden Darksiders 2, oynanış dinamikleri açısından önemli bir yenilik vaat etmiyordu.

Şimdi ise 6 senelik bir aranın ardından Darksiders serisi kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. 27 Kasım’da PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanması beklenen Darksiders 3 için yeni bir video daha paylaşıldı.

Paylaşılan yeni videoda Fury’nin öfkesine tanıklık ediyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Wrath Boss videosuyla başbaşa bırakalım.