Xbox One S, Battlefield 1 ve Resident Evil 7 ile Birlikte 250 Dolar!

3145347 rendition1.img 5

Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu Xbox One S için önemli bir indirim devrede. One S satın almak isteyen kullanıcılara Battlefield 1 ve Resident Evil 7 hediye ediliyor. Microsoft Xbox One S, Battlefield 1 ve Resident Evil 7 ile birlikte sadece 250 dolara satın alınabiliyor. Kampanyanın detaylarına ve uygulandığı bölgelere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Microsoft yeni nesil oyun konsollarında Xbox One ile bir adım geri başlamış ve rakibi Sony Playstation’a büyük pazar payı kaptırmıştı. Mücadeleye yenik başlayan Amerikan firması, -cep telefonlarında olduğu gibi- pes etmeyerek mücadeleye devam etti. Özellikle de revizyon edilmiş Xbox One olan ‘S’ modeli, firma için büyük gelişmelere sahne olmuştu.

Ülkemize 1 yıllık gecikme ile gelen Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu, dünya genelinde platforma çıkan kaliteli oyunlar ve kampanyalar ile güç toplamaya başladı. Her ne kadar Türkiye bir ‘Playstation ülkesi’ olsa da Microsoft ekibi, pazarda yer edinmek için çalışmaya devam ediyor.

Gamespot’un haberine göre, 500 GB dahili depolamaya sahip Microsoft Xbox One S oyun konsolu, yanında EA tarafından yayınlanan ve DICE tarafından geliştirilen Battlefiled 1 ve efsanevi serinin son oyunu olan Resident Evil 7 ile geliyor. Üstelik bu paket sadece 250 dolarlık satış fiyatına sahip.

Newegg eBay sayfasında satılan ürünler pek çok kişinin ilgisini çekmiş durumda. Oldukça uygun fiyatlı olan paket, ne yazık ki dünyanın her yerine teslim edilmiyor. Uygun fiyatlı bu pakete sahip olabilmek için Amerika’da yaşıyor olmanız gerekli.

Ürünün eBay sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

BlackBerry, akıllı telefonları için yeni bir güncelleme yayınladı