Xbox Game Pass Ultimate duyuruldu!

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox One sahipleri için Xbox Game Pass ile Xbox Live Gold üyeliklerini tek bir pakette sunan Xbox Game Pass Ultimate duyuruldu. İşte Xbox Game Pass Ultimate’in aylık ücreti!

Microsoft dün düzenlediği etkinlikte; disk sürücüsü olmayan Xbox One S All Dijital Edition modelinin yanında yeni servisini de duyurdu. Aslında buna yeni servis demek yanlış olacak. Birleştirilmiş servis demek daha doğru olacak. Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold üyeliklerini ayrı ayrı satan Microsoft, bu servislerini Xbox Game Pass Ultimate paketinde birleştirme kararı aldı.

Xbox Game Pass Ultimate fiyatı ne kadar olacak?

Xbox’ın Game Pass Ultimate paketi Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold üyeliklerini sunacak. Aylık 14.99 dolar olarak açıklanan bu servisin henüz Türkiye fiyatı belirtilmedi. Türkiye’de uyguladığı fiyat politikası ile elindeki Xbox kullanıcılarını bile kaçırmayı başaran Microsoft’un, Amerika’daki oyunculara sunduğu ayrıcalıklar bizleri kıskandıracak cinsten.

Xbox One S All-Digital Edition tanıtıldı!

Game Pass Ultimate paketi muhtemelen Türkiye’de 79,99 TL civarında bir fiyata sahip olacak. Oyun oynamak için her ay bu parayı vermek biraz mantıksız görünüyor. Keza Game Pass çok güzel bir sistem olmasına rağmen içerisindeki AAA yapımlar bazı aylar kalitesiz olabiliyor.

Bakalım elindeki oyuncuları PlayStation cephesine kaptıramaya başlayan Xbox Türkiye, fiyat konusunda bir değişikliğe gidecek mi?

Xbox Game Pass Ultimate