Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass fiyatı düşüyor!

sss

Microsoft sürpriz bir kararla Türkiye’deki Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass fiyatlarını düşürme kararı aldı. İşte yeni fiyatlar ve konu hakkındaki tüm detaylar.

Konsol dünyasının önemli isimlerinden biri olan Microsoft, bu yıl içerisinde online servislerine beklentilerin üzerinde zamlar yapmıştı. Yapılan zamlar sonucu Xbox One üzerinde online oyun oynamak için ihtiyacınız olan Xbox Live Gold üyeliğinin yıllık fiyatı bile 500 TL sınırına yaklaşmıştı.

Hal böyle olunca kullanıcıların ellerindeki Xbox One konsollarını satmaya başladılar. Satamayanlar da Xbox Live Gold üyeliklerini iptal ettirdi.

Durumun geç de olsa farkına varan Microsoft Türkiye ekibi, Live Gold ve Game Pass servislerinin abonelik fiyatlarını düşürme kararı aldı.

xbox live gold

Yeni fiyatlar Eylül’den itibaren geçerli olacak

15 Eylül itibariyle geçerli olacak fiyatlara göre 1 aylık Live Gold üyeliğinin fiyatı 29.99, 3 aylık üyelik fiyatı 74.99, 6 aylık üyelik fiyatı 119.99, 12 aylık üyelik fiyatı ise 179.99 TL olacak.

Game Pass tarafında da benzer bir fiyat politikası uygulanacak. Aylık Game Pass üyeliği 29.99, 3 aylık üyelik 89.99, yıllık üyelik ise 179.99 TL olacak.

Şu anda yıllık abonelik fiyatlarının bile 439TL gibi uçuk bir meblağ karşılığında satıldığını tekrardan hatırlatalım. Elbette Microsoft’un geç kalmış olan bu hamlesinin, eski oyuncu kitlesini tekrardan bu konsola döndürüp, döndürmeyeceği büyük merak konusu. Bekleyip göreceğiz.

PlayStation 5 ne kadar güçlü olacak? İşte yanıtı