Xbox Game Pass PC için duyuruldu!

Xbox Game Pass PC

Xbox One sahipleri için özel olan Xbox Game Pass PC için bugün resmi olarak duyuruldu. Peki, Xbox Game Pass PC’de nasıl çalışacak?

Microsoft, E3 2019 etkinliğin öncesi bombalarını patlamaya başladı. Bugün Microsoft cephesinden gelen açıklamaya göre; Xbox One sahiplerine özel olan Game Pass, çok yakında PC platformuna da gelecek. Bildiğiniz gibi aylık ücret ödeyerek yüzlerce oyuna ücretsiz sahip olma imkanı sunan Game Pass, Xbox’ın en büyük kozuydu.

Windows 10 Game Pass ile coşacak!

Bilgisayar ile konsolu birleştirmek gibi asrın hatasını yapan Microsoft cephesi, konsol satışlarından çok servis satışlarına odaklanmış durumda. Uzun vadede pek de gelecek göremediğim servis satış karı üzerine yoğunlaşan Microsoft’un, Game Pass için PC’de ayrı bir uygulama sunacağını düşünüyorum.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Bu uygulama üzerinden Windows uyumlu olan Xbox One oyunlarını aylık 59,99 TL ödeyerek PC’de oynayabileceksiniz. Son olarak bu servisin sadece Windows 10 işletim sisteminde çalışacağını belirtelim. Servisin diğer tüm detayları 9 Haziran 2019 tarihindeki Xbox E3 etkinliğinde açıklanacak.

Xbox Game Pass PC