Xbox Game Pass, PlayStation ve Switch kullanıcılarına müjde!

Xbox Game Pass, PlayStation ve Switch kullanıcılarına müjde!

Atlus, geçtiğimiz yaz sevilen Persona serisini Xbox Game Pass platformunda yayınlayacağını paylaştığında oyun hayranlarını şaşırttı. Şimdi daha iyi haberler geliyor. İşte detaylar.

Daha sonra bu duyuruyu, Persona 3 Portable, Persona 4 Golden ve Persona 5 Royal’in diğer modern platformlara da geçeceği haberi takip etti. O sırada şirket, P5R’nin 2023’te izleyeceği iki eski oyunla birlikte gelecek üç oyundan ilki olacağını söyledi. Cumartesi günü, Persona 5 Royal’in 21 Ekim’de PlayStation 5, Nintendo Switch, Steam ve Xbox’ta yayınlanmasından önce Xbox Game Pass, Atlus, 19 Ocak 2023’te Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden’ı ek platformlara çıkaracağını duyurdu. İlki için bu, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam ve Xbox Game Pass anlamına geliyor.

xbox game pass

Genişletilmiş kullanılabilirlik, çok daha fazla insanın Persona serisini deneyimleme şansına sahip olacağı anlamına geliyor. Atlus, franchise’ı daha fazla platforma getireceğini duyurmadan önce, eski oyunları oynamak için yolunuzdan çıkmanız gerekiyordu. Örneğin, 2020 Steam sürümünden önce Persona 4 Golden yalnızca PlayStation Vita’da mevcuttu. Bu arada P3P için seçenekleriniz ya PlayStation Portable ya da daha büyük olasılıkla geriye dönük uyumluluk yoluyla PS Vita idi. Ancak artık platformlar kullanıcılarına daha fazla kolaylık sunmak için kolları sıvamış durumda. Bu yıl oyun severler için iyi haberlerin gelmeye devam ettiği yıl diyebiliriz. Bu kapsamda gelişmeler gelmeye devam edecek desek yanlış olmaz.

Acer Swift Edge, dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı olarak piyasaya çıkıyor