Xbox Game Pass aile planı detayları sızdırıldı!

xbox game pass

Microsoft’un yakında çıkacak olan Xbox Game Pass Ultimate aile planı merakla bekleniyor. Sızdırılan raporlara göre paket aboneliği arkadaşlarınızla paylaşmanıza izin verebilecek. İşte detaylar.

Microsoft Store’u ile ilgil bilgileri sık sık sızdıran Aggiornamenti Lumia, yeni katmanın “Arkadaşlar ve Aile” markasını taşıyacağını gösteren bir resim paylaştı. Bu zaten şirketin üzerinde çalıştığını düşündüğümüz bir şeydi. Microsoft’un şu anda Xbox Game Pass Ultimate aile planlarını test ettiği bölgeler mevcut. Bu üyeler aynı ülkede oldukları sürece aboneliklerini dört kişiye kadar paylaşma hakkına sahip.

Microsoft konuyla ilgili yorum taleplerine dönmedi. Testlere başlamadan önce, şirketin bir aile planı sunacağına dair aylarca söylentiler vardı. Müşterilerin en pahalı abonelik teklifini birinci dereceden aileleri dışındaki kişilerle paylaşmalarına izin vermek Microsoft için çok mantıklı bir hareket. Bu özellik yalnızca daha fazla insanı yeni katmanı denemeye teşvik etmekle kalmayacak, aynı zamanda son aylarda endüstri standardı hesap paylaşımını kısıtlamak olduğu için şirketin iyi niyetini de kazanacaktır.

xbox game pass

Son dönemlerde paylaşımlı hesaplara izin vermemesiyle ön plana çıkan Netflix’in ardından Microsoft’un yaptığı bambaşka bir hamle olacak. Zira artık artan fiyatlar ve maliyetler yüzünden şirketler paylaşımlı hesaplara izin vermemeye başlamıştı ancak Microsoft Xbox Game Pass ile tam tersini yapacak gibi görünüyor. Bu da oyun severleri mutlu edecek.

LG UltraGear OLED oyun monitörünü ve Ultrafine Display Ergo AI’ı piyasaya sürdü