X, reklamsız ‘Premium+’ abonelik planını duyurdu

X iş arama aracı artık yayında!

X, şimdi reklamsız abonelik planını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Elon Musk’ın Twitter’ı devralması sorunları da beraberinde getirdi ve platform yeniden markalaşarak X olarak tanıtıldı. Platform, daha önce Twitter Blue olarak bilinen abonelik teklifine iki yeni katman ekliyor. Şirket, mavi onay işaretine ve aboneler için mevcut diğer avantajlara ek olarak, reklamları ortadan kaldıran, ayda 16 ABD doları tutarında yeni bir “Premium + katmanı” ekliyor. Platform ayrıca ayda 3 ABD doları tutarında yeni, daha düşük maliyetli bir “temel” katman da ekliyor.

Yeni abonelik planları, platformun reklamcılık işinin azalmaya devam ettiği ve şirketin abonelik gelirlerine giderek daha fazla bağımlı hale geldiği bir dönemde geldi. X ayrıca yakın zamanda bazı ülkelerdeki tüm yeni kullanıcıların tweet göndermek ve yanıtlamak için yılda 1 dolar ödemesini gerektiren bir programı test etmeye başladı.

X, paylaşılan bağlantılarAB yetkilisi Elon Musk'u uyardı! X için zorlu zamanlardan başlıkları kaldırmaya başladı

X, bir tweet’inde Premium+ abonelerinin, daha ucuz premium seviyesi için ödeme yapan abonelere kıyasla daha büyük bir algoritmik yanıt artışı elde edeceğini söyledi. Her iki yeni katmanın da en azından şimdilik yalnızca web üzerinden kullanılabildiği görülüyor; bu da muhtemelen şirketin Apple ve Google’ın uygulama mağazalarıyla ilişkili ek ücretlerden kaçınmasından kaynaklanıyor. Twitter’ı devralan Elon Musk ne yazık ki çok iyi bir iş çıkaramadı ancak kesinlikle pes edecek gibi de durmuyor diyebiliriz. Bu kapsamda şirket yenilikler sunmaya devam edecek.

HUAWEI’nin Yeni Sağlık Laboratuvarı Küresel Araştırmaları İlerletiyor