Discord, daha düşük fiyatlı bir abonelik sunuyor

Discord, daha düşük fiyatlı bir abonelik sunuyor

Discord, 10 dolarlık bir Nitro aboneliği veya Premium Üyelik ile bütçenizi aşıyorsa, şimdi yeni bir seçenek daha geliyor. İşte tüm detaylar.

Testten sonra, Discord 20 Ekim’de 50 MB dosya yüklemesi sunan ve her yerde özel emoji sağlayan ayda 3 dolarlık bir Nitro Basic planını başlatıyor. Normal Nitro’nun 100 MB’lık yüklemelerini, HD video akışını, özel profillerini, sunucu güçlendirmelerini ve çoğu Aktiviteyi kaçıracaksınız ancak daha uygun fiyata bazı özelliklere erişebileceksiniz.

Discord, daha düşük fiyatlı bir abonelik sunuyor

Yeni bütçe dostu üyelik ile sohbet edenler artık uygulamadan ayrılmak zorunda kalmadan oyun oynayabilir, video izleyebilir ve deneyimlerini paylaşabilir. Yalnızca Putt Party ve Watch Together ücretsiz olarak kullanılabilir, ancak normal Nitro kullanıcıları, abone olmayanları Satranç ve Sketch Heads gibi oyunları içeren genişletilmiş bir kataloğa katılmaya davet edebilir. Geliştiriciler Discord platformu için oluşturdukça daha fazla Etkinlik mevcut olacak.

Uygulamalar aynı zamanda daha kullanışlı hale geliyor. Discord şimdi, başka bir yere gitmeden özelliklerin kilidini açmak için ödeme yapmanızı sağlayan Premium Uygulama Aboneliklerini test ediyor. Ve bir sunucu çalıştırıyorsanız, artık yararlı eklentiler bulmanıza yardımcı olan bir Uygulama Dizini var. Nitro Basic ve diğer yükseltmelerin arkasındaki strateji açık. Discord, yalnızca daha fazla abone kazanmayı değil, aynı zamanda şirketin kârlılığını artıran bir uygulama ekosistemi geliştirmeyi de umuyor.  Bu kapsamda daha fazla detay yakında açıklanacak diyebiliriz.

Gotham Knights minimum sistem gereksinimleri belli oldu