Acun Ilıcalı Exxen fiyatını açıkladı

Exxen abonelik sayısı

Acun Ilıcalı Exxen fiyatı ile alakalı ilk defa konuştu. Rakamlar beklenenin çok üzerinde açıklandı. Hadi gelin konuyla alakalı tüm detaylara birlikte bakalım.

2021 yılının başlarında kurulması planlanan Acun Ilıcalı Exxen platformu, çok büyük bir talep görüyor. Yoğun çalışmaların sonucunda ortaya çıkan bu proje daha şimdiden büyük merak konusu oldu. Özellikle fiyatı en çok merak edilen detaylar arasında yer alıyordu.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında, hem fiyatı hem de kuruluş aşaması daha net ortaya çıkıyor. Buna göre Türkiye’nin buluşacağı platform olarak tasarlanan Exxen, 3 aylık süre boyunca günlük yaklaşık 10 saat toplantı ile ortaya çıktı. Her ne kadar bazıları tarafından tepki görse bile yine de büyük emek harcandığını söyleyebiliriz.

Exxen platformu iki farklı abonelik sistemi ile gelecek

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa, yeni platformun iki farklı şekilde geleceğini söyleyebiliriz. Ancak hemen öncesinde kesinlikle abonelik olmadan buradan herhangi bir programı izleme şansınızın olmadığını söyleyelim.

Acun Ilıcalı Exxen

Abonelik konusuna gelince 2 tür sistem ortaya çıkarılacak. Bunlardan ilki reklamsız abonelik olurken diğeri ise reklamlı abonelik türü olacak. Reklamlı abonelik türünün çok daha uygun fiyatlı olması bekleniyor. Reklamsız olanı ise muhtemelen bir miktar daha pahalı olacak.

Yine Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre, bu platformun maliyeti oldukça yüksek. 900 milyon TL harcanan platform çok geniş bir kitleyi kapsıyor. Mümkün olduğunca herkese yer vermeye çalışan Acun Ilıcalı, daha programı açmadan kafaları karıştırdı. Exxen fiyatlarının reklamlı abonelik kapsamında 6-10 TL arasında olacağı tahmin ediliyor.

Bazıları platformun çok maliyetli olacağını söylerken, kimileri ise içerikleri pek beğenmeyeceğini ifade ediyor. Sizce bu platform istediği başarıyı yakalayabilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.