Meşhur korku filminin oyunu geliyor!

Meşhur korku filminin oyunu geliyor!

Meşhur korku filmi Barbarian şimdi oyun versiyonu ile geliyor. İşte tüm detaylar.

Korku oyunlarının filminin gelmesi her zaman gördüğümüz bir şey ancak şimdi de bir korku filminin oyunu geliyor. Meşhur korku filmi Barbarian son birkaç yılın en unutulmaz yapımları arasına girdi. Film tuttuğu kiralık evinde başkasının kaldığını öğrenen genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Yakındaki otellerin tamamı dolu olduğu için orada kalmaktan başka seçeneği de yok. Bu tek başına bir kabus senaryosu ama film gerçekten çılgın yönlere gidiyor. Çok sevilen film şimdi oyuna dönüşecek.

Yeni Regency Pictures ve Friday the 13th: The Game ve Evil Dead: The Game geliştiricisi Diversion3 Entertainment, Barbarian’ı PC ve konsollara getirmek için bir araya geldi. Stüdyonun önceki projelerinin çok oyunculu formatına rağmen bu yapım tek oyunculu, anlatı odaklı bir oyun olacak. Henüz bir yayınlanma tarihi yok.

Meşhur korku filminin oyunu geliyor!

Diversion3 Entertainment’ın yönetici yapımcılarından Tim Hesse, Variety’ye yaptığı açıklamada, “Barbarian’ın ortamlarını, karakterlerini ve yaratıklarını genişletmek için New Regency’deki ekiple birlikte çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi. “Filmde yaratılan temaları oyunda daha fazla keşfetmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Filmin hikayesinin düz bir uyarlaması muhtemelen bir oyun olarak işe yaramayacaktır. Ancak meşhur korku filminin ne kadarının korkunç yeraltı tünellerinde geçtiğini göz önüne aldığımızda (hafif spoiler) gerilim dolu bir hayatta kalma korku oyunu olarak çalışma potansiyeli kesinlikle var.

Soundcore Liberty 4 NC TWS : Seyahatlerde sessizliğin tadını çıkarın