Disney+ fiyatları yükseltiyor ve hesap paylaşımını sertleştiriyor

Disney+ şifre paylaşımı konusunda ciddi adımlar atıyor!

Disney+ yayın akışı devleri arasında kendine sağlam bir yer edindi ve şimdi fiyatları da yükseltmeye başladı. İşte tüm detaylar.

Yayın akışı devleri arasında ciddi bir rekabet söz konusu ve Disney+ da bu rekabet içinde önemli bir yere sahip. Mayıs ayında, şirket CEO’su Bob Iger, şirketin akış hizmetinin yıl içinde bir fiyat artışı alacağını duyurdu. Şimdi, ne zaman olduğu da açıklandı: Şirketin üç aylık kazanç çağrısı sırasında Iger, reklamsız Disney+ premium katmanının 12 Ekim’de 13,99 ABD Dolarına yükseltileceğini duyurdu. Hulu’nun reklamsız planı da 3 dolarlık artışı alıyor ve bağımsız bir abonelik için ayda 17,99 dolara çıkıyor.

Disney+ yeni projelerini duyurdu

Bu büyük bir fiyat artışı, ancak şirket, hizmetleri bir araya getirmek isteyen müşteriler için biraz rahatlama da sunacak. Hem Disney+ hem de Hulu’nun reklamsız katmanlarını bir araya getiren yeni bir Duo Premium aboneliği 19,99 ABD doları karşılığında satışa sunulacak. Disney ayrıca, geçen yıl ABD’de başlattığı 8 dolarlık reklam destekli katmanın Kasım ayından itibaren Avrupa ve Kanada’da kullanıma sunulacağını da duyurdu.

Iger ayrıca şirketin yakında hesap paylaşımına karşı geri adım atacağı konusunda uyardı ve şirketin “hesap paylaşımını ele almanın yollarını aktif olarak araştırdığını ve ödeme yapan abonelerin hesaplarını arkadaşları ve aileleriyle paylaşmaları için en iyi seçenekleri araştırdığını” belirtti. Şirket, bu yeni politikaları 2024’te uygulamaya başlamayı umuyor.

Resident Evil 4 Remake’in ek paketi yakında açıklanabilir