PS4 ve Xbox One sahipleri bu RPG oyununu ücretsiz deneyebilecek

Portal Knight

PS4 ve Xbox One sahipleri RPG türündeki Portal Knights’ı ücretsiz deneyebilecek. İndirilmeye sunulan oyunun detayları burada.

RPG oyunlarını seviyorsanız ve çıkışına az bir süre kalan Portal Knights oyununu merak ediyorsanız bu haberimiz tam size göre. Zira Portal Knights’ın ücretsiz deneme sürümü, Playstation 4 ve Xbox One için Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Avrupa bölgeleri için indirilmeye sunuldu.

Oyunun ücretsiz deneme sürümü oyunun ilk mekanı Squire’s Knoll’da geçiyor. Deneme sürümünde tekli, iki kişilik ilerlemeli ve iki kişilik bölünmüş ekran modları bulunuyor. Böylelikle yapımı çoklu oyuncu modunda oynamak da mümkün oluyor. Savaşa başlamadan karakter sınıfı seçilebiliyor ve kullanıcı resmi özelleştirilebiliyor. Ayrıca oyunun deneme sürümü, bulunan kaynaklarla ekipman ve zırh üretme sistemini de içeriyor.

Keen Games tarafından geliştirilen oyun, çoğu örneğinde olduğu gibi ücretsiz sürümündeki ilerlemeyi kaydediyor ve satın alınması durumunda ilerlemeye devam edilebiliyor. Portal Knights, PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Yapımın çıkış tarihi 23 Mayıs iken, PC oyuncuları Steam Erken Erişimi ile 19 Mayıs’ta oynamaya başlayacak.

Oyunun demosunu Xbox One’ye indirmek için buraya, Playstation 4’e indirmek için buraya tıklayın.

Call Of Duty: WWII görselleri sızdı