La Casa de Papel 4. Sezon tarihi açıklandı

La Casa de Papel 4. Sezon

Netflix’in sevilen dizisi La Casa de Papel 4. Sezon ile geri dönüyor. La Casa de Papel 4. Sezon tarihi ve tüm detayları haberimizde.

Ana karakterinin kod adını (Profesör) Google’a yazınca ilk görsellerde çıkacak kadar popüler olan Netflix’in dizisi La Casa de Papel, 2017 yılında hayatımıza girmişti. 1. ve 2. sezonun ardından bir de 3. sezonunu geçtiğimiz yaz aylarında yayınlayan Netflix, 4. sezon için müjdeyi vermişti.

Netflix yetişkinlere yönelik içerikler için düğmeye bastı

La Casa de Papel 4. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Bugüne kadar net bir tarih paylaşmayan popüler dizi ve film platformu Netflix, bugün La Casa de Papel’in 4. sezon tarihi hakkında ilk resmi açıklamayı yaptı. La Casa de Papel Part 4 açıklamalara göre 3 Nisan 2020 tarihinde yine sadece Netflix üzerinden yayınlanacak.

Tüm Netflix dizileri gibi 4. sezonda bir anda tüm bölümleri ile karşımıza çıkacak. Son sezon olacağını tahmin ettiğimiz Part 4’ün yine 9 bölümden oluşması bekleniyor.

Dizinin başrollerinde; Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesör), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) & Mario de la Rosa (Suarez) yer alıyor.

Nisan ayınının ilk haftasında yayına girecek olan dizinin 4. sezonu yine bomba gibi olacak. Bakalım Netflix ilerleyen yıllarda La Casa de Papel benzeri bir diziyi Türkiye’de çekecek mi?