World of Warcraft Shadowlands duyuruldu

maxresdefault 3

BlizzCon 2019 etkinliğinde adeta gövde gösterisi yapan Blizzard Entertainment World of Warcraft Shadowlands duyurusuyla heyecan yarattı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun sektörünün merakla beklediği BlizzCon 2019 etkinliği büyük ses getirdi. Blizzard Entertainment’ın gövde gösterisi yaptığı etkinlikte Diablo 4 ve World of Warcraft Shadowlands duyuruları odak noktası oldu.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan World of Warcraft’ın yeni genişleme paketi Shadowlands büyük ilgiyle karşılandı.

Blizzard Entertainment WoW Shadowlands  için ilk tanıtım videosunu da yayınladı. Dilerseniz bu tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

wow shadowlands

WoW Shadowlands 2020’nin ilk yarısında gelebilir

Yeni genişleme paketinin ölülerin diyarında geçeceği Lanetliler Kulesi Torghast’ın yoğun atmosferinin oyuncuları esir alacağı belirtildi.

Blizzard oyunun çıkış tarihini net bir şekilde açıklanmadı. Yapımcı WoW Shadowlands çıkış tarihi için 2020’yi işaret etti. Genel kanı ise genişleme paketinin 2020’nin ilk yarısında geleceği yönünde. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Terminator Resistance için yeni oynanış videosu yayınlandı