World of Warcraft: Shadowlands için geri sayım

World of Warcraft Shadowlands 3

MMORG oyunlarının belki de en iyisi olarak görülen World of Warcraft’ın yeni genişleme paketi World of Warcraft: Shadowlands oyunseverlerle buluşuyor.

2004 yılında hayatımıza girmesi ile beraber bu tarz oyundaki lider oyun olarak görülüyor. Özellikle yurt dışında oyunun aktif olarak milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Blizzard’ın bu kadar uzun süre zirvede tutan sırrı ise şüphesiz kullanıcıları düşünüyor olmasının yanında oyuna getirdiği yenilikleri. Bu sonuncu yeniliklerden sonuncusu ise World of Warcraft: Shadowlands .

World of Warcraft: Shadowlands için geri sayım

Bu yenileme paketi de WoW’un çıkmasından itibaren çıkardığı 8 yenileme paketi. YouTube üzerinden oluşturulan Shadowlands Developer Update yayınında, paketin çıkış tarihi ile ilgili bulgular verildi. Geliştiriciler tam tarihi ve saati vermese de önümüzdeki hafta Shadowlands’in çıkış gerçekletireceğini aktardı. Genişleme paketi ilk olarak kapalı beta şeklinde oyuncularla buluşacak.

Kapalı Beta versiyonunu oynamak için ;

Buraya tıklayarak oyunun resmi sitesine gidiniz.
Açılan sayfada aşağıya inip, “JOIN THE BETA” başlığına tıklayınız.
Bu sayfada Opt-in now butonuna tıklayıp, açılan sayfada Battle.net hesabınıza giriş yapmanız gerekecektir.
Hesabınızda hesap yönetimine gidin ve “Beta Invites” sekmesini açık hale getirin.

Beta versiyonunu sadece bu şekilde ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yukarıdaki adımları takip etmek ve Blizzard’tan mail gelmesini beklemeniz gerekecektir. İlk dönemde kapalı betaya sınırlı oyuncu alınacak fakat ilerleyen zamanlarda kişi sayısı da kademeli bir şekilde artacak.

 

XPG Primer Gaming Mouse ile düşmanlarınızı öteki tarafa postalayın!