Terminator Resistance için yeni oynanış videosu

maxresdefault 2

Reef Entertainment ve Teyon işbirliğiyle geliştirilen Terminator Resistance için 10 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

İlk 2 Terminator filmiyle paralel bir hikayeye sahip olan Terminator Resistance, 15 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak. PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan yapım Kıyamet Günü’nden yaklaşık 30 yıl sonra geçecek.

Jacob Rivers adlı bir kahramanın rolünü üstleneceğimiz yapımda, Skynet’e karşı mücadele edeceğiz. Rivers’ın gelecek üzerinde önemli bir etkiye sahip olacağını öğrenen Skynet, onu öldürmek için harekete geçer. Sonrası ise klasik terminator macerası diyebiliriz.

terminator resistance

Oyun yayınlanan ilk oynanış videolarıyla tepki toplamıştı. Grafikleri çağın gerisinde olması ve oyunun terminator atmosferine tam olarak sahip uyum sağlamaması serinin fanları tarafından eleştirilmişti.

Yayıncı Reef Entertainment geçtiğimiz gün oyun için yaklaşık olarak 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı. Dilerseniz bu oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Bu arada oyunun ABD’de Avrupa’dan yaklaşık olarak 5 gün önce 10 Kasım’da çıkacağını da hatırlatalım.

Epic Games Store tasarımı yenilendi