Hearthstone’un İlk Ek Paketi Açıklandı

Hearthstone 575

Blizzard’ın bu yılın başında yayınladığı dijital kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft’ın ilk ek paketi BlizzCon 2014 kapsamında resmi olarak tanıtıldı

Diablo ve Warcraft gibi klasikleşmiş oyunların yapımından sorumlu olan Blizzard Entertainment‘ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği BlizzCon konferansının bu yılki ayağı geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Blizzard’ın gelecek planlarının oyunseverlerle paylaşıldığı BlizzCon 2014‘e Star Craft 2’nin yeni ek paketi Legacy of the Void ve yeni Warcraft filminden yayınlanan ilk posterler damga vururken, stüdyonun diğer oyunları hakkında da önemli açıklamalar yapıldı.

Hearthstone

Blizzard Entertainment tarafından BlizzCon 2014 kapsamında yer verilen bu oyunlardan biri de dijital kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft‘tı. Bu yılın başında piyasaya sürülen ve şimdiden 20 milyondan fazla kayıtlı hesaba sahip olan Hearthstone’un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunan Blizzard, oyun için hazırlanan ilk ek paket olan Goblins vs Gnomes‘i resmi olarak tanıttı. Hali hazırda mevcut olan seçeneklere 120 yeni kart ekleyecek olan Goblins vs Gnomes ek paketi için resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, ek paketin Aralık ayında yayınlanması bekleniyor.

NVIDIA Beklentilerin Üstüne Çıkmayı Başardı