Starcraft 2: Legacy of the Void Tanıtıldı

StarCraft 2 575

Starcraft 2’nin önümüzdeki yıl yayınlanacak yeni ek paketi Starcraft 2: Legacy of the Void hakkında ilk detaylar BlizzCon 2014 kapsamında açıklandı.

Diablo ve Warcraft gibi klasikleşmiş oyunlarının yapımından sorumlu olan Blizzard Entertainment‘ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği BlizzCon konferansının bu yılki ayağı da geride kalırken, stüdyonun gelecek planlarıyla ilgili birçok detay oyunseverlerle paylaşıldı. Merakla beklenen Warcraft filminden Heartstone için hazırlanan yeni içeriklere kadar merakla beklenen birçok şey hakkında yeni detayları BlizzCon 2014 kapsamında kullanıcılarla paylaşan Blizzard Entertainment, Starcraft 2: Legacy of the Void hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

StarCraft_2

2010 yılında piyasaya sürülen ve bir üçleme olarak tasarlanan Starcraft 2‘nin üçüncü parçası olan Legacy of the Void’in ilk fragmanını BlizzCon 2014 kapsamında gösteren Blizzard Entertainment, oyun hakkında birçok detayı da serinin hayranlarıyla paylaştı. Blizzard yöneticisi Mike Morhaime tarafından Starcraft 2’nin en mükemmel hali olarak tanımlanan Legacy of the Void, tek başına yeterli bir ek paket olarak yayınlanacak ve 2010 yılında başlayan hikayeyi sona erdirecek. Starcraft 2: Legacy of the Void için kesin bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, ek paketin 2015 yılında yayınlanacağı duyuruldu.

ASUS ZenWatch Asya Dışına Taşınıyor