Hearthstone İçin Önemli Açıklamalar Yolda

Hearthstone 575

Blizzard’ın geçtiğimiz aylarda yayınladığı kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft hakkında önemli açıklamaların BlizzCon 2014’te yapılacağı söyleniyor.

Diablo ve Warcraft gibi serilerin yapımından sorumlu olan ve oyun dünyasının en önemli firmaları arasında gösterilen Blizzard Entertainment‘in her yıl geleneksel olarak düzenlediği BlizzCon’un bu yılki ayağı yaklaşırken, Blizzard’ın etkinlik kapsamında yapacağı duyurular hakkında ilk detaylar da gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Hem Blizzard’ın gelecek planları hakkında önemli açıklamalara sahne olması hem de Metallica konserini barındırmasıyla oyunseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik haline gelen BlizzCon 2014’te değinilecek oyunlar arasında Hearthstone: Heroes of Warcraft da yer alacak.

Hearthstone

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan dijital bir kart oyunu olan Hearthstone: Heroes of Warcraft‘la ilgili önemli açıklamaların, 7-8 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan BlizzCon 2014’te duyurulacağı ortaya çıktı. Blizzard tarafından gönderilmeye başlayan davetiyeler sayesinde ortaya çıkan bu duyurunun, oyun için yayınlanacak olan ilk ek paketle ilgili olabileceği belirtiliyor. Hearthstone’la ilgili bir diğer duyurunun da oyunun Android işletim sistemine taşınmasıyla ilgili olabileceği söyleniyor.

BBM Snapchat Benzeri Özelliğe Kavuştu