Wonder Woman’ın Çizimleri ve Konusu Sızdırıldı

Wonder Woman

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Wonder Woman oyunuyla ilgili sızıntılar gerçekleşti. Ancak Warner Bros. Games kısa sürede aksiyon aldı.

Wonder Woman oyunu 2021’de duyuruldu ve aradan geçen zamanda yapımla ilgili pek fazla detay verilmedi. Warner Bros. Games bu konuda sessiz kaldı. Şimdi ise gerçekleşen bir sızıntıyla bu durum değişti. Twitter, Reddit ve ResetEra’da Wonder Woman’ın konsept çizimleri ve senaryosunun özeti paylaşıldı. Fakat Warner Bros. duruma hemen müdahale etti. Konsept görseller telif hakkı sebebiyle Imgur’dan ve diğer kaynaklardan kaldırıldı. Reddit ve ResetEra’daki konuların içerikleri silindi.

Wonder Woman

Oyunun yapımcı koltuğunda Monolith Productions oturuyor. Blood, F.E.A.R., Condemned, No One Lives Forever ve Middle-earth serilerinden bildiğimiz kendini kanıtlamış sağlam bir stüdyo. Hatırlarsanız Middle-earth: Shadow of Mordor’da ünlü Nemesis sistemi vardı. Nemesis’i basit şekilde açıklayacak olursak düşman üretim sistemi diyebiliriz. Bu sistem oyundaki düşmanların sonsuz olasılıkta farklı versiyonlarını üretip oyuncunun karşısına çıkartıyor. Warner Bros. ve Monolith’in açıklamasına göre Wonder Woman’da Nemesis sistemi yer alacak. Ancak sektörden bazı kaynaklar sistem üzerinde önemli değişiklikler yapıldığını ve Shadow of Mordor’daki gibi olmayacağını söylüyor.

Yapımın dinamik açık bir dünyada geçeceği ve TPS olacağı biliniyor. Wonder Woman’la ilgili söylentiler oyunun Batman Arkham serisiyle Shadow of Mordor’un bir karışımı olabileceğini gösteriyor. 21 Ağustos’ta başlayacak olan Gamescom’da oyunla ilgili duyurunun yapılacağı iddia edildi. Gerçekten de bir tanıtım olup olmayacağını ise Gamescom’da öğreneceğiz.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree’nin Sistem Gereksinimleri Belli Oldu