Middle Earth Shadow of War için yeni video

shadow of war 1

Warner Bros Interactive ve Monolith Productions işbirliği ile geliştirilen Middle Earth Shadow of War için yeni bir video yayınlandı. İşte detaylar.

2013 yılında yayınlanan Middle Earth Shadow of Mordor, gerek Yüzüklerin Efendisi fanları tarafından gerekse oyun sevelerler tarafından hayli olumlu karşılanmıştı. Hobbit üçlemesi ile Yüzüklerin Efendisi üçlemesi arasında yaşanan olayları konu edinen Shadow of Mordor, yakaladığı başarı sayesinde devam oyunu için de sağlam bir temel oluşturmuştu. Warner Bros Interactive ve Monolith Productions tarafından duyurulan devam oyunu Middle Earth Shadow of War, kısa süre önce 10 Ekim’e ertelenmişti.

Bu erteleme yüzünden şimdilik oyun için yayınlanan yeni videolar ile idare etmek zorundayız. Zira Warner Bros’ta bu konuda son derece cömert davranıyor. Hemen hemen her hafta Middle Earth Shadow of War ile ilgili yeni bir video ile karşılaşıyoruz. Bu haftaki video ise oyunda bulunacak olan Ork çetelerinden birine ait. Terror Tribe Mordor ismi ile karşımıza çıkacak olan bu çete bizi hayli uğraştıracak gibi görünüyor.

İlgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

10 Ekim’de PC, PS4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak olan Middle Earth Shadow of War, bizleri bir kez daha Mordor’un acımasız topraklarına götürecek. Oyunda Ork çetelerini kontrolümüz altına alarak bizi bekleyen büyük savaşa hazırlanacağız. Shadow of War’ın selefi Shadow of Mordor’dan çok daha geniş bir oynanış dinamizmine sahip olduğunu da belirtelim.