Wonder Woman oyunu hakkında detaylar ortaya çıktı

123 39

Wonder Woman veya Türkçe adıyla Harika Kadın’ın oyunu Monolith tarafından geliştiriliyor. Şimdiye kadar yapımla ilgili çok çok az bilgi vardı, fakat bu durum değişti.

XboxEra’dan Nick “Shpeshal Nick” Baker, Wonder Woman hakkında ayrıntılar paylaştı. Shpeshal Nick’in iddialarına göre oyun 30 FPS’de çalışıyor ancak Monolith 60 FPS performans modu da istiyor. 60 FPS için çalışmalar olması muhtemel. Harika Kadın görsel olarak Gotham Knights’ı andıracak, ama daha iyi grafiklere sahip olacak.

Oyunda çeşitli düşmanlar bulunacak. Bunlar arasında çete elemanları, boss’lar ve mini boss’lar var. Wonder Woman’da sandıklar olacak ve sandıkları açınca içinden zırh, kolye, küpe gibi eşyalar düşecek. Eşya ve loot sistemi God of War’a benziyor.

Wonder Woman

Yapımda hızlı seyahat görünmez jetle yapılacak. Harika Kadın bol bol zıplayıp, hızlı hareket edecek. Dövüşlerin seri olacağı belirtiliyor. Ünlü doğruluk kementi de oyunda yer alıyor. Wonder Woman kementle düşmanları vücudunu sarıp etkisiz hale getirebilecek. Bu kement aslında insanlara gerçeği söylettiriyor. Fakat doğruluk mekaniğinin oyunda olup olmadığı belli değil. Daha önce çıkan bir iddiada doğruluk kementiyle NPC karakterlere sorgulama yapılabileceğinden söz ediliyordu.

Shpeshal Nick sicili sağlam biri. Geçtiğimiz yıllarda bazı oyunlarla ilgili aktardığı sızıntılar gerçek çıkmıştı. Harika Kadın oyunuyla ilgili söyledikleri de doğru olabilir. Yapımla ilgili bilinmeyen çok ayrıntı var, ancak önümüzdeki ay düzenlenecek olan The Game Awards’da belki resmi duyuru olabilir. Oyun sektöründen isimsiz bir kaynak ise Wonder Woman’ın halen erken geliştirme aşamasında olduğunu ve yaz aylarına kadar resmi açıklamanın olmayacağını ileri sürüyor.

2024’te yeni Resident Evil oyunu yok