Windows Phone 10 Beklenenden Önce Gelebilir

Windows Phone 10 575

Şu ana kadar çıkan haberlerde 2015’in son aylarında yayınlanacağı iddia edilen Windows Phone 10’un beklenenden önce kullanıcılarla buluşabileceği söyleniyor.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10’u geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtan ve deneme sürümünü yayınlayan Amerikalı teknoloji devi Microsoft mobil işletim sistemi konusunda çok daha yavaş davranıyor olsa da, şimdilik Windows Phone 10 adıyla anılan yeni mobil işletim sistemi için bekleyiş çok yakında sona erecek gibi görünüyor.

Windows_Phone_10

Microsoft tarafından önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Windows 10 tanıtım etkinliğinde Windows Phone 10‘un resmi olarak tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken, işletim sisteminin çıkış tarihinin de beklenenden önce olabileceği söyleniyor. Şimdiye kadar ortaya çıkan haberlerde Microsoft’un yeni mobil işletim sistemini sonbahar aylarında yayınlamayı plandığı iddia ediliyor olsa da, firmaya yakın kaynaklardan gelen yeni bilgiler bu kadar uzun süre beklememiz gerekmeyebileceğini gösterdi.

Microsoft’un yeni Windows Phone versiyonunu bir an önce yayınlamak için sıkı bir çalışma yürüttüğü ve işletim sisteminin 2015’in ikinci çeyreğinde kullanıcılarla buluşabileceği belirtilirken, Windows Phone 10 işletim sistemini kullanan ilk akıllı telefonun da Mart ayında düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Sony Akıllı Telefon Pazarından Çekilebilir