Windows Phone 10 Ocak’ta Tanıtılacak

Windows Phone 10 Ön İzlemesi 2015e Kaldı

Microsoft’un Ocak ayı ortasında düzenleyeceği basın toplantısında merakla beklenen işletim sistemi Windows Phone 10’u resmi olarak tanıtacağı belirtiliyor.

Mobil ve masaüstü cihazları tek çatı altında birleştiren ve yenilikçi yapısıyla kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan yeni işletim sistemi Windows 10’u Eylül ayı sonunda resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, Windows 10’un deneme sürümünü bir süre önce kullanıcıların beğenisine sunmuş olsa da mobil işletim sistemi Windows Phone 10‘u henüz gün yüzüne çıkarmış değil.

Windows_Phone_10

Windows Phone kullanıcıları tarafından merakla beklenen yeni işletim sisteminin ne zaman resmi olarak tanıtılacağı henüz Microsoft tarafından açıklanmamış olsa da, firmaya yakın kaynaklar Microsoft’un Ocak ayı ortasında bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve Windows Phone 10‘un bu etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtılacağını belirtiyorlar. Bir süre önce internete sızan bilgilere göre test aşamasına bir süre önce ulaşan Windows Phone 10 hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, Microsoft’un işletim sistemini yayınlamadan önce deneme sürümünü kullanıcıların beğenisine sunacağı tahmin ediliyor.

Snapchat’e Konum Özelliği Eklendi